Kuka on Jäbä..?


Yli nelikymppinen mies joka innostuu milloin mistäkin, karppaus on aloitettu 2010, välillä vähän repsuillen mutta ruotuun on aina palattu.
Karppauksen alussa tiputin -20Kg painoa, osa siitä on tullut takaisin mutta ne pudotetaan pois.
Kokkikoulut on aikoinaan käyty, vaikkakin suurin osa asioista on unohdettu mutta yhä muistetaan miltä paistinpannu näyttää.
Karppauksen alettua innoistuin kokkaamaan ja sain kadotetun intohimon ruoanlaittoon takaisin, olin virallisterveellisellä ruokavaliolla unohtanut miten maistuvaa ruoka voikaan olla, kun käyttää oikeata kuohukermaa, rasvaisia lihoja, tuoreita kasviksia, jne..
Lisä-aineita, keinotekoisia makuja, marinoituja lihoja, puolivalmisteita ja muuta teollista paskaa pyrin välttämään niin paljon kuin suinkin mahdollista, mikroaterioita olen syönyt elämäni aikana 2 tai 3kpl ja se riittää, haluan oikeata ruokaa, oikeista aineksista ja itse tehtynä.
Ruokani tarkoitus ei ole olla ravintola ruokaa, saatika sitten näyttää siltä, vaan ruokani on kotiruokaa, helppoa, maukasta ja siitä täytyy riittää myös evääksi viikolla, siksi määrät ovat aika isoja.

Kuvia aikaisemmista kokkailuistani, joita en ole laittanut blogiin löydät Flickristä, eli täältä.. Instagrammista löydät kokkailujen kuvia täältä


Toivottavasti nautit kuvista ja saat virikkeitä omiin kokkailuihisi.

-Jäbä-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...