maanantai 1. toukokuuta 2017

Possunkylkeä painekeittimessä, grillissä viimeisteltynä.

Painekeitin on osoittautunut oikein mainioksi ostokseksi ja on ollut ahkerassa käytössä. Ruoat tulevat nopeasti ja takuu mureana. Painekeitin on myös loistava grillaajan apuväline joka nopeuttaa monia grillattavia kuten possun ribsit, kyljet, pulledpork ym.

Possunkylki on paloiteltu luiden välistä ja kypsennetty painekeittimessä mausteiden ja sipulin, valkosipulin, chilin, varsisellerin jne. kanssa.
Aikaa kypsennykseen meni n. 50min ja kylkeä oli n. 1Kg
Lihat otetaan pois ja annetaan rauhassa vetäytyä, pintamausteet ja jos mahdollista annetaan maustua yön yli.
Grillissä epäsuoralla tulella viimeistely pienen savustuksen kera, mopataan BBQ-soosilla lihoja käännellen ja mopaten, kun pinnalla oleva soosi on kuivunut.
Lisänä grillissä oli tuorejuustolla täytettyjä herkkusieniä, pekoniin kärittynä.

Lihojen mausteliemi kannattaa siivilöidä ja ottaa talteen, sillä se on valmista lihalientä muita ruokia varten.

Paloiteltu possunkylki mausteliemessä.

Aikaa n. 50min

Viimeistely ja savustus grillissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...