maanantai 1. toukokuuta 2017

Kanan nuijia painekeittimessä, viimeistelty uunisssa

Kanan nuijien jänteet on katkaistu veitsellä luun alta jotta kypsymisvaiheessa liha vetäytyy luun päästä eikä repeä.
Nuijat on kypsennetty painekeittimessä mausteiden, sipulin, valkosipulin, porkkanan, varsisellerin, chilin ym. kanssa.
Pohjana käytin vielä jotain aikaisempaa kanalientä.

Nuijia on yhteensä 2Kg ja painekeittimessä kypsentämiseen meni aikaa n. 10Min.
Tämän jälkeen nuijat asetetaan uunivuokaan ja viimeistellään uunissa n. 250 ° kunnes pinnassa on kiva väri.

Painekeittimen liemi kannattaa siivilöidä ja laittaa talteen, sillä se on valmista kanalientä muihin ruokiin tai vaikka sellaisenaan
Nuijat painekeittimeen mausteidenkera

Kypsennys n. 10min

Uuniin 225-250°

Valmista

Eikun syömään


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...