sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Luutonta possunkylkeä nahalla.

Lihakauppiaalta löytyi luutonta possunkylkeä nahalla. Mikäs sen parempaa kuin rapea possun kylki, yleensä kaupoissa olevista kyljistä on nahka otettu pois, sääli sillä rapea nahka on parasta mitä voi olla.

Huoneenlämpöiseen nahkaan tehdään terävällä veitsellä nätit viillot siten että vain nahka menee rikki, ei liha tai läski sen alla. Suola ja pippuri hierotaan pintaan molemmille puolille.
Liha uuniin 225° n, 1,5h ja sen jälkeen lämpö tiputetaan 120° ja annetaan olla pari tuntia.

Itse tein samalla possun potkia hernekeittoa varten mutta se onkin toinen tarina.
Suosittelen testaamaan nahallista luutonta kylkeä tai sitten tekemään pelkkää possun nahkaa uunissa.

Ainoa haittapuoli on että uunin saa pestä tämän jälkeen..

Possun etupotkia ja luutonta kylkeä.
Maustettuna menossa uuniin.
Luutonta kylkeä nahalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...