sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Täytettyä possun ulkofilettä.

Kaiken voi täyttää ja kaikkeen sopii pekoni, tällä kertaa jää pekoni pois mutta possun ulkkari sopii loistavasti täytettäväksi.
Possun ulkofileestä leikataan n. 1,5-2 cm paksuja siivuja, nuijitaan ohkaiseksi.
Sisään suola+ pippuri, pilkottuja luumuja, sieniä ja haluamaansa juustoa, itse laitoin vuohenjuustoa ja  punaleimaa. Kääräistään tiukalle rullalle ja sidotaan paistinarulla. Rullat pysyvät varmaan kasassa coktailtikuillakin mutta sidonta hommat ovat mukavampia.
Grillaillaan kypsäksi, jos haluaa voi käyttää paistimittaria ettei mene ylikypsän puolelle.

Suola+Pippuri, luumua, sieniä, vuohenjuustoa.

Lisäksi juustoa.

Sidotaan paistinarulla.

Eikun grilliin

Toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...