lauantai 17. tammikuuta 2015

Noutoruokaa ja lisä-aineita lauantain kunniaksi.

Kävin tänään testaamassa noin kuukausi sitten Espoon Kivenlahdessa avattua Holy Fried Chickeniä, idea vähän kuin Amerikkalaisten KFC:ssä,  joka kaikille tuttu tai ainakin niille jotka ovat joskus katsoneet televisiota tällä vuosi tuhannella.

Siis konsepti on aivan loistava ja toivon totisesti että yritys tulee menestymään, sillä ainakin itse syön mieluummin friteerattuja kanoja kuin jotain helvetin hampurilaisia, kiva piristys tähän pikaruokaloiden maailmaan, tuolla sentään voi syödä ilman älytöntä hiilari määrää, ohuen paneerauksen saa helposti pois jos haluaa..
Varmasti tulen käymään uudelleenkin, jahka olen toipunut tuosta halvan palmuöljyn, lisäaineiden, aromivahventeiden ja transrasvojen ylenpalttisesta määrästä.


No mitä sitten söin?
Otin 4kpl kanan paloja, jotka olivat 3kpl paneroituja kanan reisileikkeitä ja 2kpl kanan nuijia.. Menun mukaan nämä ovat joko koipia tai reisileikkeitä, myyjä sanoi että siellä on yksi ylimääräinen nuija, anteliasta. Kiitos, tulen kyllä toistenkin.
Nämä olivat hyviä, varsinkin nuijat.

Otin myös 20kpl wingsejä. Extra-hottina tietenkin. Soosina käytetään siipiweikkojen kastiketta, soosi oli makuuni liian etikkainen ja mieto. Olen tulisen ruoan ystävä, toleranssit ovat kohdallaan, joten soosi voi olla jollekulle toiselle tulista.
Luulen että jos wingsit ottaisi ilman soosia tai jos ne saisi paneroituna olisivat ehkä parempia. Ellei sitten tykkää etikkaisista sooseista.

Mutta ihan käymisen arvoinen kuitenkin ja saa erilaisia annoksia, salaatteja, ranskalaisia, sipulirenkaita ym. Käykää katsomassa nettisivut ja maistamassa paikan päällä.. Kuten sanottu, niin mieluummin menen tuonne kuin johonkin ketju hampurilais paikkaan, sieltä en saa mitään muuta kuin huonoa salaattia syötäväksi.

Holy Fried Chicken


Huomattavasti hienompi kuin KFC:n purkki.

4Kpl kanan paloja, sekä 1kpl extraa.
20Kpl Wingsejä. Extra-Hot omaan makuuni liian mieto ja etikkainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...