sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kasvikuivuri.

Olen jo pidemmän aikaa ollut kiinnostunut kasvikuivurista, evermat merkkinen maksaa 250€ joka on vähän liian kova hinta, ainakin näin alkuun, sillä itseni tuntien saattaa innostus lopahtaa minä hetkenä hyvänsä ja aparaatti jäädä lojumaan kaapin perukoille.
OHB-nordikaa löytyy edullisesti mutta sen käyttökokemuksia lueskellessa selvisi että se on kovaääninen, tehoton, eikä lämpötilaa voi säätää..
Mistään ei tuntunut edullista löytyvän, ainakaan netistä mutta honkkarista sitten bongasinkin 30€ maksavan kuivurin jossa lämpötila säätö.

No, laatikko mukaan ja kassalle. Laite on hiljainen, ehkä vähän tehoton ja ritilikköt liian isot mutta ihan soiva peli kuitenkin. Ainakin alkuun, testaillaan ja odotellaan josko innostus lopahtaa. :)

Alla on jarjestyksessä vasemmalta oikealle kuivattua Paprikaa, Zuccinia ja Fenkolia. 
Eli aika pieneen tilaan menee, zuccinista on jätetty siemenet pois, eli käytetty vain reunat.

Paprikaa, Kesäkurpitsaa ja fenkolia.


Tämän lisäksi on tullut kuivattua banaania, kiiviä ja mangoa. Kuivattu kiivi oli aika mielenkiintoista, todella kirpeätä.
Näistä sai tehtyä kivan setin kulhoon ja olkkarin pöydälle. Aika nopeasti katosivat naposteltuina.

Jatkan testailua ja postaillaan kun jotain saa taas tehtyä. Tälläkin hetkellä kuivurissa hurisee testi satsi  beef jerkyä.

Mangoa, banaania ja kiiviä kuivumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...