perjantai 27. joulukuuta 2013

Kirjoittelu ei ole loppunut, vaan se jatkukoon..

Blogiin ja karppaus.info foorumille kirjoittelussa on tullut pidettyä vähän taukoa, jaa miksikö?
Osin siksi että työt ja töissä olevat työmäärät ovat alkaneet häiritsemään arvokasta vapaa-aikaani uhkaavasti, ratkaisuja olisi muutamia. Joko vaihdan duunia, koitan tehdä ja saada aikaiseksi enemmän töissä tai sitten vaan yksin kertaisesti otan sen vapaa-ajan mikä minulle kuuluukin, eli lopetan klo 16.
Osin tuleva muutto on haitannut kirjoittelua ja tulee haittaamaankin sillä internet palveluntarjoajana on elisa ja he ilmoittivat äsken että netin aukaisu siirtyy 1kk.. Hienoa :(
Kokkailuja on tullut tehtyä, osan olen kuvaillut mutta en vaan ole saanut aikaiseksi / ehtinyt laittamaan tänne taikka foorumille.

Vaikkakin olen sosiaalistamediaa vastaan otin twitterin käyttöön, laittelen sitten sinne (ehkä) tipattomaan tammikuuhun, kokkailuihin ja superfoodseihin kuuluvaa päivitystä, tai sitten en..

Hiiliteräspannukin on aivan loistavassa iskussa mutta ei saa aikaiseksi laittaa kuvia tänne..
No, 30.12-13 katkeaa netti, alkaa muutto ja uusi netti sitten (ehkä) aukeaakin helmikuun alussa.. Joten jos 4g tai 3g toimii uudessa asuin paikassa, niin paivittelen sieltä tai pyrin ainakin ottamaan twitterin käyttöön päivittääkseni superfoodseihin tai safkaan liittyviä juttuja..

Tipattoman tammikuun aloitin viikko sitten mutta jouluaattona lasi punkkua vei mennessään muutamaksi päiväksi, joten taas saatana aloitetaan alusta..

Jäbä Twitterissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...