lauantai 4. toukokuuta 2013

The Jauhelihapizza.

Idioottimainen mainoskin sen kertoo, eli pitsa perjantai.. Mainoksessa kaikilla on helvetin hauskaa kun mutustelevat pakastepitsoja.. No tuskin moisesta skeidasta kovin onnelliseksi tulee.. En tiedä, en viitsi edes maistaa..
Nyt kyseessä ei kuitenkaan ole mikään teollisesti valmistettu, tuonti raaka-aineilla ja lisä-aineilla ryyditetty pakastelätty, vaan vähähiiilarinen, lisä-aineeton ja nopea jauhelihapizza..
Pohjassa ei ole käytetty jauhoja tms.. Vaan pohja koostuu kananmunista ja tuorejuustosta, pohja on monikäyttöinen ja voi käyttää vaikka makeisiin jälkkäreihin käyttämällä makeutusainetta..



Pohja:
4 kpl kananmunia.
100 g maustamatonta tuorejuustoa (philadelphia)
1tl leivinjauhetta.
Aavistus suolaa.

Erottele valkuaiset ja keltuaiset kulhoihin, vatkaa ensin valkuainen vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto ja leivinjauhe keltuaisiin sekä ripaus suolaa. Sekoita varovasti nostelemalla valkuaisvaahto, keltuiasseokseen. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa 150° n. 15min.



Täytteet:
Sika-nauta jauhelihaa.
Sipulia.
Valkosipulia.
Paprikaa.
Aurajuustoa.
Tomaattipyrettä.
Juustoraastetta.
Kirsikka tomaatteja.



Jauhelihat paistetaan muutamassa erässä, jossain erässä freesataan pilkotut sipulit. Maustetaan.
Jäähtyneen pohjanpäälle levitetään tomaattipyre, lisätään jauheliha, murustellaan aurajuusto pinnalle ja lisätään pilkotut paprikat.
Lisätään juustoraaste ja paistetaan uunin ylätasolla 225° n. 15-20min.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...