lauantai 11. toukokuuta 2013

Täytetyt herkkusienet.

Lisää Grillailuja, eli tuorejuustolla täytettyjä herkkusieniä, kiedottuna tupla pekoniin..

Herkkusienet voi täyttää myös aurajuustolla, vuohenjuustolla tai muilla juustoilla, vain mielikuvitus on rajana, pekonin sijasta voi käyttää parmakinkkua, tavallista kinkkua ynm..

Tuorejuustona käytän normaalia maustamatonta philadelphia tuorejuustoa, siinä ei ole lisä-aineita, eikä muutenkaan paljoa teollista skeidaa, kuten monessa maustetussa tai kevyt-tuorejuustossa on.

Mikään ei  estä itse maustamasta tuorejuustoa, pippurilla ja yrteillä, kuten itse maustoin sieniin käytettävän tuorejuuston.

Pekonina käytän vain atrian pekonia, se on valmistettu suomessa, siinä ei ole kovin paljoa lisä-aineita tai vettä, HK:n tuotteita en käytä (paitsi kariniemen rintafileitä ), boikotoin rypsi possua, rypsiöljyn syöminen ei kuulu porsaalle, sen lihasta tulee rasvatonta, mautonta, rakenne on paska ja siinä on omega 3 ja 6 rasvahappojen suhde väärä.
Poutun tuotteita en käytä, koska ne maistuvat pahalle, niissä on älytön määrä lisä-aineita, aromeja ynm.. Ja liha ei ole kotimaista.Herkkusieniä (kotimaisia)
Tuorejuustoa. (philadelphia)
Pekonia (atria)

Sieniä ei ikinä saa pestä, jos on multaa niin pyyhkäise pullasudilla veks.
Taita kanta irti sormella, täytä tuorejuustolla ja kääri kahteen eri pekoniin, siten että pekoni peittää kokonaan sienen pinnat.

Sienet esikuumennettuun grilliin, siten että se pinta alaspäin josta sienet täytettiin, jolloin juusto ei ehdi kunnolla sulamaan ja näin ollen valumaan pois, grillistä kansi kiinni, paistellaan grillistä riippuen n. 5min ja käännetään.. Paistetaan toinen mokoma 5min..

Pekoni kääritään siten että se peittää sienen kaikki pinnat.


Grillataan ensin siltäpuolelta, josta sieni on täytetty..

Täytettyjä herkkusieniä, grillikylkeä, parsaa voisulalla ja foliossa kypsytettyä tomaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...