sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Mini grillausta..

Viime kesänä ostin Barbecook pöytägrillin, se asetetaan pöydälle ja siinä hiilet / briketit ovat suht' lähellä paistoritilää ja siinä onkin jutun juoni, eli leikataan ohkaisia paloja eri lihoja, jolloin ne kypsyvät nopeasti, jokainen syöjä voi itse laittaa grilliin haluamaansa lihaa ja grillata kypsyysasteen haluamakseen.. Itse esimerkiksi grillaan naudan vain toiselta puolelta.
Grillissä toimii ohkaiseksi viipaloidut rehut ynm.. Vain mielikuvitus on rajana..

Possun ja naudan lihan leikkasin ohkaiseksi, pyörittelin oliiviöljyssä, suolassa ja pippurissa.. Kyytipojaksi raikasta salaattia.



Naudan ulkofilettä.

Possun ulkofilettä.

Mini grillausta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...