lauantai 6. huhtikuuta 2013

Juustoinen kaalilaatikko.

Kaalilaatikko on hyvä ja helppo ruoka mutta valokuvien kannalta erittäin huono, eli suoraan sanottuna mitään sanomaton, väritön ja näyttää rumalta.. Mutta yritetään silti.
Juustoraaste sopi kaalilaatikkoon loistavasti ja tulee jatkossakin kuulumaan tämän jäbän kaalilaatikkoon.


Ainekset:
Kaalia.
Sika-nauta jauhelihaa.
Porkkanaa.
Sipulia.
Valkosipulia.

Juustoraastetta.
Kermaa.
Voita.

Kaali pilkotaan ja keitetään kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
Pilkotut sipulit freesataan, jauhelihat paistetaan ja jossain paistoerässä freesataan raastetut porkkanat ja lisätään voideltuun uunivuokaan, maustetaan. Lisätään muutama kourallinen juustoraastetta, loraus kermaa, sekoitetaan hyvin. Pinnalle muutamat nokareet voita.
Uuniin 225º 30-45min.



Ainekset sekoitetaan voidellussa vuoassa.


Pinnalle muutama voi nokare.



Uunissa 225º n. 30-45min. 




1 kommentti:

  1. Toi kuvaaminen on haastavaa, mutta kyllä minulla herahti vesi kielelle sinun kuvistasi ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...