lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pulleat jauhelihapihvit vai pullat..

Tarkoituksena oli tehdä suht' pulleita ja meheviä jauhelihapihvejä vesihauteessa mutta pirulaiset pääsivätkin liian pullamaisiksi, nou hätä, ainahan ne voi sitten halkaista tai väittää niitä lihapulliksi.. :)

Jauhelihapihvit:

Sika-nauta jauhelihaa.
Naudan jauhelihaa.
Kananmunaa.
1 prk Kermaviiliä.
½ dl Korppujauhoa.
Kermaa.
Sipulia.
Valkosipulia.

Mausteet..

Pilkotut sipulit freesataan ja annetaan jäähtyä.
Korpujauho turvotetaan n. 5min tilkassa kermaa ja kermaviilissä.
Kaikki ainekset sekoitetaan keskenään, maustetaan ja paistetaan koepaistos joko mikrossa tai pannulla, tarkastetaan maku.

Jahka maut on kohdallaan pyöritetään pullia ja painetaan lituskaiseksi voidellulle uunivuoalle.. Vuokaan lisätään tilkka vettä.
Uuniin 225º n. 10-15 min. Kypsyys  ja aika riippuu pihvien paksuudesta..

Vuokaan lisätään tilkka vettä.

Jauhelihapihvit vai pullat, päätä itse.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...