sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Possun lapaa uunissa.


Mikä sen parempi lauantai-illan ruoka kuin hitaasti uunissa paistettua porsaan lapaa..

Ainekset:

Possun lapa.
Merisuolaa.
Pippuria.

Huoneenlämpöinen lapa kuivataan paperilla, molemmille puolille pintaan hierotaan pippuria ja merisuolaa.
Uuniin 150º 1,5h jonka jälkeen liha käännetään ympäri ja takaisin uuniin 150º toiset 1,5h.
Lapa otetaan uunista ja annetaan vetäytyä tovi folion alla. Liha revitään paloiksi, tarkastetaan maku ja syödään..
Lapaan hierotaan merisuola ja pippuri.
Uuniin 150º 1.5h, käännetään ja takaisin uuniin 1.5h
Liha revitään paloiksi vetäytymisen jälkeen.


1 kommentti:

  1. Hyvä että satuin löytämään tän blogin. Sopivan simppeleitä makuja.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...