sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Minipata nautaa..

Joskus löysin prismasta pyrexin valmistamia emaloituja valurauta minipatoja, ostin kaksi kokeeksi ja seuraavana päivänä riensin ostamaan kaksi lisää.. Jossain vaiheessa täytyy vielä pari hankkia..

Minipadat sopivat vallan mainiosti illan istujaisiin ja pieneen hifistelyyn, niissä on kiva tehdä rasvaisia pitkään kypsytettäviä lihoja. Yleensä olen laittanut niissä possun niskaa, lapaa ynm.. mutta nyt koitin naudan paistisuikaleita, koska naudanliha on suht' rasvatonta niin lisäsin joukkoon pilkottua possun silavaa.. Liha oli kuivahkoa mutta hyvää ja varsinkin pohjalla ja reunoilla oleva "tahmea" ja vähän palanut pinta oli erittäin herkullista.. 


Naudan paistisuikaleita.
Silavaa.
Kirsikka tomaatteja.
Mausteet.

Pilkottu silava, mausteet ja naudan suikaleet sekoitetaan  keskenään ja laitetaan minipatoihin, pinnalle lisätään puolikkaita kirsikka tomaatteja.

Uuniin 125º n.2h

Pilkottu silava ja mausteet sekoitetaan naudanlihan kanssa.

Pinnalle puolitettuja kirsikkatomaatteja.


Uunissa 125º n.2h


1 kommentti:

  1. Ruoka näyttää ihanalta! Nuo minipadat ovat myös veikeitä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...