sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kasleria uunissa..

Mikäs sen parempaa kuin rasvainen possunliha hitaasti kypsytettynä uunissa.

Tällä kertaa ajan puutteessa puolitin kaslerin ja kypsytin aavistuksen korkeammalla lämmöllä kuin normaalisti, puolet ajasta folion alla nesteen kera.. Olut olisi varmaan toiminut nesteenä myös hyvin mutta sen verran perso oluelle ettei ylimääräistä riittänyt ruokaan..
Tuli kyllä aivan erinomaisen mureata ja maukasta lihaa, vieläkin parempaa olisi ollut jos olisi pitänyt tunnin pitempään vähän miedommalla lämmöllä mutta aivan loistavaa näinkin..  

Ainekset:

Possun kasler.

Mausteet:
Paprikarouhetta.
Chilijauhetta ( Black Scorpion Tongue)
Korianteria.
Merisuolaa.
Mustapippuria.
Sinapinsiementä.

Huoneen lämpöinen kasleri halkaistaan vasten syitä, mausteet murskataan morttelissa ja hierotaan lihan pintaan.
Lihasta paistetaan kuumalla pannulla pinnat kiinni kookosöljyn ja voin seoksessa. Läskit vuokaan, huuhtaistaan pannu tilkalla vettä jotta saadaan maut talteen ja lisätään vuokaan, peitetään vuoka foliolla...
Uuniin 150º n. 1h, käännetään lihat ja takaisin uuniin ilman foliota n. 1h.

Annetaan lihan levätä uunista oton jälkeen folion alla n. 15min, riivitään liha ja sekoitetaan joukkoon paistorasvaa..

Mausteet murskattuna morttelissa.
Maustetusta lihasta paistetaan pinnat kiinni.
Vuokaan nesteen kera, peitetään foliolla ja uuniin..
Liha riivitään, lisätään vähän paistorasvaa..

1 kommentti:

  1. Ihana mausteseos! Näyttää myös herkulliselta kypsänä ja revittynä ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...