lauantai 16. maaliskuuta 2013

Broilerikääretorttu.


Alkuperäinen resepti on hiidenuhman sivuilta ja on aivan erinomainen, kiitos.
Torttua on helppo muokata mieleisekseen täytteitä vaihtelemalla. Pohja sopii myös makeisiin torttuihin tms..



Pohja:

4 munaa
100g rahkaa
1tl leivinjauhetta.
ripaus suolaa.


Erottele valkuaiset ja keltuaiset kulhoihin, vatkaa ensin valkuainen vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto ja leivinjauhe keltuaisiin sekä ripaus suolaa. Sekoita varovasti nostelemalla valkuaisvaahto, keltuiasseokseen. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa 150° n. 20min.


Täyte:

Broilerin rintafileitä.
Paprikaa.
Sipulia.
Valkosipulia.
Maustekurkkua.
Kermaa.

Pilko broilerin rintafile suht' pieniksi paloiksi ja paista pannulla, lisää joukkoon pilkottu sipuli ja valkosipuli ja paista kunnes broileri on kypsää ja sipulit freesaantuneet, lisää joukkoon kermaa ja haluamasi mausteet. Esim. Kurkuma, curry, mustapippuri, suola..
Keittele jonkin verran kasaan ja anna jäähtyä. Sekoita joukkoon pilkotut paprikat ja maustekurkut.

Voitele jäähtynyt pohja tuorejuustolla, lisää täyte ja kääri varovasti rullalle siten että sauma jää alaspäin..
Mikäli tarjoat tortun kylmänä, niin anna jäähtyä hetki jääkaapissa.
Levitä tuorejuusto pohjalle ja lisää täytteet.

Kääri varovasti rullalle, saumapuoli alaspäin.

Anna jäähtyä jääkaapissa, mikäli tarjoat kylmänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...