sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kasvis-kanagratiini.

Alkavalle viikolle piti saada jokin eväsruoka josta riittäisikin sitten lähes koko viikolle, niin töihin kuin myös kotonakin syötäväksi.
Kauppaan en viitsinyt lähteä joten käytin mitä jääkaapista löytyi ja nyt olikin hyvä tilaisuus tyhjentää rehuhyllyltä kasvikset sun muut pois vanhenemasta ja tehdä tilaa tuleville rehuille..

Broilerin rintafileitä.
Porkkanaa.
Lanttua.
Fenkolia.
Zuccinia.
Paprikaa.
Palsternakkaa.
Kukkakaalia.
Parsakaalia.
Sipulia.
Valkosipulia.
Mini luumutomaatteja.
Pakaste pinaattia.

Kermaa.
Juustoraastetta.
Aurajuustoa.

Pakaste pinaatti otetaan sulamaan.
Pilkotut lanttu, porkkana, fenkoli ja palstenakka esikypsytetään keittämällä ja lisätään kiehuvaan veteen edellämainitussa kypsyysjärjestyksessä antaen edellisten vähän kypsyä ennen uusien lisäämistä. Ei kuitenkaan keitetä ihan kypsäksi, vaan jätetään rapsakoiksi.
Parsa- ja kukkakaalit paloitellaan ja keitetään melkein kypsiksi.
Loputkin kasvikset paloitellaan ja sekoitetaan voidellussa uunivuoassa keitettyjen ja valutettujen rehujen kanssa.
Pilkotut broilerin rintafileet paistetaan kuumalla pannulla, lisätään pilkotut sipulit ja annetaan niiden freesaantua, lisätään sulanut pakastepinaatti ja sekoitetaan ja lisätään uunivuokaan.
Maustetaan ja sekoitetaan.

Uuniin 200° 30min jonka jälkeen lisätään loraus kermaa, aurajuustoa sekä juustoraastetta, sekoitetaan ja pinnalle vielä vähän juustoraastetta.. Eikun takaisin uuniin 200° 30min.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...