sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kanawokki

Helppo ja nopea kanawokki.

Wokkaamisen ideana on tehdä nopeasti ruokaa kuumalla pannulla, kasvikset jätetään rapsakoiksi ja mikään aines ei saa olla niin iso ettei se mahtuisi suuhun tai ettei sitä voisi syödä puikoilla.

Broilerin rintafilettä.
Porkkanaa.
Paprikaa.
Zuccinia.
Sipulia.
Valkosipulia.
Soijaa.
Kookosöljyä.
seesamiöljyä.

Mausteina: Kurkuma, paprika, Chili, Mustapippuri, korianteri ja jauhettu juustokumina.

Huoneenlämpöinen broilerin rinta paloitellaan suht' isoiksi paloiksi, sipuli pilkotaan isoiksi paloiksi ja muista aineksista leikataan ohuita suikaleita (julienne).
Kuumaan wokkipannuun lisätään kookosöljyä, seesamiöljyä ja mausteet, kypsennetään hetki ja lisätään kana, kanan hetken kypsyttyä lisätään sipuli ja reilu loraus soijaa.
Kun kana alkaa olemaan medium, lisätään muut ainekset kypsymis järjestyksessä porkkana, paprika, zuccini, ainesten annetaan aina hetki kypsyä ennenkuin lisätään seuraavat ainekset.

Ainekset, vain kookosöljy ja mausteet puuttuvat.

Ainekset lisätään kypsymis järjestyksessä, välillä sekoittaen ja kypsentäen.

Mikään aines ei saa olla niin iso ettei se mahtuisi suuhun tai ettei sitä voisi syödä puikoilla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...