torstai 7. helmikuuta 2013

Juustopannukakku.

Aivan loistava pikkusuolainen joka maistuu niin vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavalle, kuin tavallisellekkin kadun tallaajalle.
Pannukakku on helposti muunneltavissa ja maistuu niin lämpimänä kuin kylmänäkin.
Alunperin ko. resepti löytynyt karppaus.info sivustolta.

Pohja:
10 Kananmunaa.
400 g raejuustoa.
500 g juustoraastetta (itsellä punaleimaa)

Lisukkeet:
köntsä palvikinkkua.
sipulia
Valkosipulia.
Tuoretta chiliä.

Ainekset pilkotaan, pilkotut sipulit freesataan.
Vatkataan munien rakenne rikki, lisätään raejuusto ja juustoraaste, sekoitetaan ja maustetaan massa pippurilla + suolalla, lisätään loput ainekset ja kipataan leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
uuniin 200° n. 20-25min.









3 kommenttia:

  1. Tää näyttää asialliselta ruoalta. Pitää ehkä itekin testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti, lisukkeisiin on vain mielikuvitus rajana.. On kohtuullisen täyttävää, joten ei kannata leikata liian isoiksi annospaloiksi..

      Poista
  2. tuli just uunista ulos. saa nähä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...